top of page
  • Foto van schrijverNisrine & Zozan

Bevraging buurtbewoners in de wijk Antwerpen-Dam

De komende dagen en weken zal ik in de wijk Antwerpen-Dam buurtbewoners bevragen over hun noden rond e-inclusie. Bewoners krijgen onder andere vragen over welke digitale devices ze bezitten, welke noden ze ervaren als het gaat over hun digitale vaardigheden, waar ze meer over willen leren en in welke vorm ze graag willen leren.

De vragenlijst is opgemaakt in samenwerking met OOR: een initiatief van de stad Antwerpen om kinderen, tieners en jongeren te betrekken bij het beleid en hun inspraak te verzekeren over projecten van de stad en de districten die hen aanbelangen. Deze bevraging gaat niet enkel over kinderen, jongeren en tieners, maar ik heb toch gekozen om met OOR samen te werken vanwege hun ervaring met inspraak en participatie door kwetsbare doelgroepen.


Ik wil minstens 100 bewoners bevragen, dus spreek ik bewoners hierover aan op straat en doe ik huis-aan-huis bevragingen. Maar ik verspreid de link van de bevraging ook op Facebook, op de websites van Elegast en OOR en tijdens de onthaaluren van buurtwerking Elegast. Klanten mogen de bevraging zelf invullen als ze dit kunnen, maar ik help ze ook een handje als dit moeilijker is.

De eerste stap naar een digitaal inclusieve Dam!


Groetjes Nisrine Ben Moh


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page